Over ons

Wij geloven in een compacte kern van ons projectteam, die snel kan schakelen en door kan pakken. Daarom stellen wij voor het uitvoeren van opdrachten een team samen waarin complementaire expertise, ervaring en competenties samenkomen. Op die manier kunnen wij integraal adviseren en u optimaal van dienst zijn.

Koert Hetterscheidt geeft leiding aan een team van enthousiaste adviseurs die veel ervaring hebben met het begeleiden van (complexe) sport- en accommodatiebeleid vraagstukken, waarbij meerdere partijen betrokken zijn. Actuele thema’s zijn integraal accommodatiebeleid, managen van toekomstgerichte sportaccommodaties, nieuw vraaggericht sport- en beweegaanbod en sociaal ondernemerschap.

Wie is Koert Hetterscheidt?
Koert Hetterscheidt is bestuurs- en organisatiekundige en heeft ruim 15 jaar ervaring in zowel het publieke als private domein. Koert zet sport zoveel mogelijk in om maatschappelijke waarde te creëren. De samenleving verandert snel en daarom zijn er volop kansen om sport in te zetten als oplossing voor diverse maatschappelijke vraagstukken. De uitdaging is daarom om sportieve gemeenten en sportverenigingen te helpen in het professionaliseren van de lokale amateursport. Binnen de sport is Koert onder meer werkzaam geweest voor de KNVB en Le Champion.

Koert richt zich binnen de Vitale Sportvereniging op het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen in het sociale domein en het exploiteren van maatschappelijke (sport)functies: kostenbesparend werken, tegemoetkomen aan veranderende samenleving en de nieuwe rol van gemeente, burger, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zijn specialismen zijn: innovatie sportdomein, burgerparticipatie en -activering, exploitatie openbare ruimte en maatschappelijk vastgoed, ontwikkelen nieuwe verdienmodellen en verwerven subsidies en fondsen. 
Contact: koert@vitalesportvereniging en tel: 06 22 78 75 30